Stövlarna som aldrig går ur modet

Om du ska satsa på ett par stövlar som aldrig lär gå ur modet och som går att kombinera till det mesta, har vi ett tips till dig här!

Stövlar med historiska anor

De älskade cowboystövlarna lär aldrig gå ur tiden. Deras popularitet kvarstår genom tiderna och en mer flexibel stövel får man nog leta efter. Här hittar du ett brett utbud av cowboy stövlar dam. Klicka in och upptäck alla olika varianter och stilar som finns av de gamla klassiska cowboybootsen!

Historiskt sett bars cowboyboots av cowboys och då endast av män. Det karakteristiska var den spetsiga tån, ett litet högre skaft och en lätt lutning på klacken. Men, tiderna förändras och i våra dagar är cowboystövlar älskade av många kvinnor. De är oerhört praktiska eftersom de faktiskt fungerar alldeles utomordentligt bra till att ha under alla säsonger – även på sommaren.

Du hittar dem i många olika stilar och varianter. Höga skaft, låga skaft, broderade mönster är bara ett litet axplock av varianter som stövlarna finns i.

Lyfter varje klädsel

Du förändrar lätt din stil med ett par cowboystövlar. Om du bär dem till en romantiskt böljande och blommig klänning, får du genast en tuffare stil till den mjuka klänningen. Till ett par jeans och skjorta förvandlar de din vardagslook till en lite coolare sådan. De passar lika bra till lång klänning som till en kortare kjol eller ett par shorts under de varma månaderna. Och de gör sig precis lika bra till vardag som till fest!
Du kommer, med största säkerhet, inte att ångra om du väljer att satsa på ett par cowboystövlar. Välj ett par i bra kvalitet för att ha glädje av dem i många år framöver. Det här är en mångsidig stövel som passar i de allra flestas garderober – där de garanterat kommer att höja varje outfit, oavsett om det är vardags- eller festklädsel.