Systembolaget Backaplan: Öppettider, Butiker och Mer

Välkommen till Systembolaget Backaplan! Här hittar du all information du behöver om Systembolaget på Backaplan i Göteborg, inklusive öppettider, butiker och mer. Läs vidare för att upptäcka allt du behöver veta!

Öppettider för Systembolaget Backaplan

För att planera ditt besök på Systembolaget Backaplan är det viktigt att känna till deras öppettider. Nedan hittar du aktuell information om när Systembolaget Backaplan har öppet.

Dag Öppettider
Måndag 10:00 – 18:00
Tisdag 10:00 – 18:00
Onsdag 10:00 – 18:00
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Butiker på Backaplan

Förutom Systembolaget finns det också andra butiker på Backaplan. Här kan du handla allt från kläder och skor till matvaror och elektronik. Nedan följer några av butikerna som du kan besöka på Backaplan:

  • H&M
  • IKEA
  • Coop
  • Elgiganten
  • Apoteket

Mer information

Om du har fler frågor eller behöver mer information om Systembolaget Backaplan, kan du kontakta dem direkt. Nedan hittar du deras kontaktuppgifter:

Systembolaget Backaplan

Adress: Backaplan 1, 415 05 Göteborg

Telefon: 030-810 24 24

Var vänlig notera att öppettiderna kan ändras vid helgdagar och andra speciella tillfällen. Det rekommenderas att kontrollera öppettiderna innan ditt besök.

Vi hoppas denna guide har varit till hjälp inför ditt besök på Systembolaget Backaplan. Kom ihåg att dricka ansvarsfullt och njut av ditt besök!

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är Systembolagets öppettider på Backaplan?

Systembolaget på Backaplan har följande öppettider: måndag-fredag 10:00-18:00, lördag 10:00-15:00. Om du behöver handla alkoholhaltiga drycker på Backaplan kan du planera ditt besök utifrån Systembolagets öppettider.

Vilka butiker finns på Backaplan?

På Backaplan finns det ett brett utbud av butiker inom olika kategorier såsom kläder, mat, elektronik och mycket mer. Många kända kedjor och lokala företag är representerade där. Om du behöver handla något specifikt kan du besöka Backaplan och utforska de olika butikerna.

Hur tar jag mig till Backaplan i Göteborg?

För att ta dig till Backaplan i Göteborg kan du använda kollektivtrafik, bil eller cykel. Det finns flera busslinjer som stannar nära Backaplan. Om du kommer med bil finns det även parkeringsplatser i närheten. Om du är osäker på bästa sättet att ta dig dit kan du använda en navigationsapp eller fråga lokalbefolkningen.

Är Systembolaget öppet imorgon?

För att få den mest aktuella informationen om Systembolagets öppettider imorgon, rekommenderar vi att du besöker Systembolagets officiella hemsida eller ringer dem direkt. Det kan vara bra att dubbelkolla öppettiderna innan du ger dig iväg för att undvika eventuell besvikelse.

Vad är öppettiderna för Systembolaget i Vetlanda?

Systembolaget i Vetlanda har följande öppettider: måndag-fredag 10:00-18:00, lördag 10:00-15:00. Observera att det kan finnas avvikelser under helger och röda dagar, så det är alltid bra att dubbelkolla öppettiderna innan ditt besök. Om du planerar att handla från Systembolaget i Vetlanda kan du vara säker på att de har öppet inom dessa tider.

Kan jag handla alkoholhaltiga drycker på Backaplan?

Ja, du kan handla alkoholhaltiga drycker på Systembolaget på Backaplan. Systembolaget är den enda butiken i Sverige där du kan köpa starkare alkoholhaltiga drycker. Om du behöver köpa alkoholhaltiga drycker är det bäst att besöka Systembolaget på Backaplan.

Finns det Systembolag på andra platser i Göteborg?

Ja, det finns flera Systembolag i Göteborg förutom på Backaplan. Du kan hitta Systembolag i olika delar av staden, till exempel på Avenyn, Kungsportsplatsen och Nordstan. Om du inte har möjlighet att besöka Systembolaget på Backaplan kan du kolla upp vilket Systembolag som ligger närmast dig.

Vilken tid stänger butikerna på Backaplan?

Tiden då butikerna på Backaplan stänger kan variera. De flesta butiker stänger vanligtvis runt 18:00 på vardagar och 15:00 på lördagar. Observera att vissa butiker kan ha avvikande öppettider, så det är bäst att kontrollera dem individuellt. Om du har planerat att besöka Backaplan rekommenderar vi att du kommer i tid för att hinna utforska butikerna innan de stänger.

Kan jag köpa mat på Backaplan?

Ja, på Backaplan finns det flera matbutiker där du kan köpa matvaror. Du kan hitta allt från färskvaror till förpackade livsmedel och andra matprodukter. Det finns även restauranger och caféer där du kan äta och dricka. Om du behöver handla mat är Backaplan ett bra ställe att besöka.

Kan jag använda betalkort på Backaplan?

Ja, de flesta butiker på Backaplan accepterar betalkort som betalningsmetod. Det kan vara både VISA, Mastercard och andra vanliga betalkort. Kontrollera dock alltid innan du handlar om en specifik butik endast accepterar vissa typer av betalkort. Om du föredrar att betala med betalkort istället för kontanter behöver du inte oroa dig när du handlar på Backaplan.

Artiklen Systembolaget Backaplan: Öppettider, Butiker och Mer har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 7 anmeldelser