Mullvaden svt

Dokument utifrån: Mullvaden – undercover i Nordkorea

Dokument utifrån: Mullvaden – undercover i Nordkorea | SVT Play

Vi vill ge dig en bättre upplevelse · Utveckla och förbättra SVT Play · Anpassa innehåll och funktioner för dig · Tipsa dig om våra program på andra webbplatser.

Historien om hur en förtidspensionerad dansk kock infiltrerar en av världens mest brutala diktaturer. När Ulrich Larsen gick med i en förening för Nordkoreas vänner kunde han inte ana att det skulle sluta med att han var djupt involverad i hemliga affärer med olja, narkotika och högteknologiska vapensystem. Under tio år tog han stora risker för att dokumentera allt på film. Resultatet är sensationellt. För första gången kan hela Världen se hur den nordkoreanska regimen arbetar för att kringgå FN:s allt hårdare sanktioner. Dansk dokumentär från 2020 av Mads Brügger.

Sex frågor och svar om dokumentären Mullvaden – SVT Nyheter

Sex frågor och svar om dokumentären Mullvaden – Undercover i Nordkorea | SVT Nyheter

12 okt. 2020 — I dokumentären Mullvaden – Undercover i Nordkorea får vi följa mullvaden Ulrich och den fejkade affärsmannen Mr James resa i Nordkoreas …

I dokumentären Mullvaden – Undercover i Nordkorea får vi följa mullvaden Ulrich och den fejkade affärsmannen Mr James resa i Nordkoreas dunkla värld av otillåtna vapenaffärer. Ibland är scenerna som utspelar sig nästan för bisarra för att man ska vilja tro på dem och tittaren lämnas med en del frågor. Axel Arnö, projektledare på SVT:s Dokument utifrån, svarar på några av dem här.

Mullvaden – undercover i Nordkorea – SVT Play – Webb-TV.nu

Mullvaden – undercover i Nordkorea – SVT Play

Mullvaden – undercover i Nordkorea. Dansk dokumentärserie från 2020 på SVT Play. När Ulrich Larsen gick med i en förening för Nordkoreas vänner kunde han …

Kolla in Mullvaden – undercover i Nordkorea. Dokumentär om …

Mullvaden 2021 – Streama online | TV.nu

… för att samla ihop till prispotten. En av dem är mullvaden som saboterar för sina medtävlande. … Streama Mullvaden 2021 … SVT Play Barn. Se trailer.

Tio kända svenskar ska genomföra spektakulära utmaningar och tävlingar, som kräver både fysik och klurighet, för att samla ihop till prispotten. En av dem är mullvaden som saboterar för sina medtävlande.

Mullvaden 2021 – Streama online – TV.nu

Mullvaden inifrån | Apple TV (SE)

Ett reportage om ockupationen av kvarteret Mullvaden i Stockholm. … Mullvaden inifrån. 1977 29 min. SVT Play. Tillgänglig på SVT Play.

Ett reportage om ockupationen av kvarteret Mullvaden i Stockholm.

Mullvaden inifrån | Apple TV (SE)

I oktober 2021 hade en kändisversion av programmet premiär, denna gång utan programledare. Tolv till fjorton deltagare, varav en mullvad, besökte ett nytt land …

Mullvaden (dokusåpa) – Wikipedia

Dokument utifrån: Mullvaden – undercover i Nordkorea SVT Play Stream Webb-TV

Dokument utifrån: Mullvaden – undercover i Nordkorea SVT Play. Dansk dokumentär från 2020. Historien om hur en förtidspensionerad dansk kock infiltrerar en …

Dokument utifrån: Mullvaden – undercover i Nordkorea SVT Play. Dansk dokumentär från 2020. Historien om hur en förtidspensionerad dansk kock infiltrerar en av världens mest brutala diktaturer. När Ulrich Larsen gick med i en förening för Nordkoreas vänner… Titta på, streama online webb-tv, serier och filmer gratis.

Keywords: mullvaden svt, svt play mullvaden