Jula Öppettider i Trollhättan: Sortiment, Trädgård och Jula Överby

Jula är en populär varuhuskedja i Sverige som erbjuder ett brett sortiment av produkter för hemmet, trädgården, byggprojekt och fritidsaktiviteter. Med flera butiker runt om i landet, inklusive en i Trollhättan, är Jula ett uppskattat val för lokalbefolkningen. Låt oss ta en närmare titt på Jula öppettider i Trollhättan, sortimentet de erbjuder och deras butik på Jula Överby.

Jula Öppettider i Trollhättan

Det är alltid bra att veta Julas öppettider för att kunna planera ditt besök på bästa sätt. Jula i Trollhättan har generösa öppettider och är öppet alla dagar i veckan för att möta kundernas behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-fredag: 09:00-19:00
  • Lördag: 09:00-17:00
  • Söndag: 10:00-17:00

Jula Sortiment Trädgård

Jula är känd för sitt breda sortiment av produkter för trädgården. Oavsett om du behöver redskap för trädgårdsarbete, planteringstillbehör eller utemöbler, kan du hitta det på Jula. Deras trädgårdsavdelning erbjuder också växter och blommor för att ge din trädgård den rätta grönskan. Med kvalitetsprodukter och rimliga priser är Jula en utmärkt destination för alla trädgårdsentusiaster.

Jula Överby

Jula-butiken i Trollhättan hittas på Jula Överby. Jula Överby är en stor köpcentrum med flera populära butiker och restauranger. Jula finns här för att möta behoven hos de som besöker köpcentret. Du kan lätt kombinera ditt besök på Jula med andra aktiviteter och runda av dagen med en trevlig måltid.

Sammanfattning

Jula i Trollhättan erbjuder generösa öppettider för att passa kundernas behov. Med ett brett sortiment av produkter för trädgården och en butik belägen på Jula Överby, är Jula det perfekta valet för lokalbefolkningen i Trollhättan. Besök Jula för att hitta allt du behöver för ditt nästa byggprojekt, trädgårdsarbete eller fritidsaktivitet.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är öppettiderna för Jula i Trollhättan?

Öppettiderna för Jula i Trollhättan kan variera, men vanligtvis är de öppna mellan 9.00 och 19.00 på vardagar och mellan 10.00 och 16.00 på lördagar. Det är viktigt att dubbelkolla öppettiderna på Julas officiella webbplats.

Var kan jag hitta Jula i Trollhättan?

Jula i Trollhättan finns på adressen Överby Köpcentrum, Haglundsvägen 2A, 461 38 Trollhättan. Överby Köpcentrum är ett stort köpcentrum, och Jula är en av de välkända butikerna där.

Har Jula i Trollhättan ett brett sortiment av trädgårdsprodukter?

Ja, Jula i Trollhättan har ett omfattande sortiment av trädgårdsprodukter. Du hittar allt från trädgårdsredskap och trädgårdsmaskiner till möbler och grillar. Jula är känt för sitt breda utbud av produkter inom olika kategorier, inklusive trädgård.

Vad är Julas sortiment vid Överby?

Jula vid Överby i Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive verktyg, bygg, el, belysning, fritid och mycket mer. Besök Jula vid Överby och utforska deras omfattande sortiment för att hitta allt du behöver.

Kan jag hitta Jula vid Överby i Trollhättan?

Ja, Jula finns på Överby Köpcentrum i Trollhättan. Det är en populär butik där många kunder handlar för sina verktygs- och hemförbättringsbehov. Överby Köpcentrum är lättillgängligt och har goda parkeringsmöjligheter.

Var kan jag få information om öppettiderna för Jula i Trollhättan?

För att få korrekt och uppdaterad information om Julas öppettider i Trollhättan kan du besöka deras officiella webbplats eller kontakta butiken direkt. Det är alltid bäst att kontrollera öppettiderna innan du besöker butiken för att undvika besvikelser.

Vilka varubeteckningar erbjuder Jula vid Överby i Trollhättan?

Jula vid Överby i Trollhättan erbjuder ett brett utbud av varubeteckningar. Du kan hitta allt från kända märken till prisvärda alternativ för olika typer av produkter. Besök butiken för att utforska deras sortiment och hitta de varubeteckningar som passar dina behov och budget.

Finns det andra butiker i närheten av Jula vid Överby i Trollhättan?

Ja, Överby Köpcentrum rymmer flera andra populära butiker och varumärken förutom Jula. Du kan hitta allt från kläder och accessoarer till elektronik och matvaror i närheten. Genom att besöka Överby Köpcentrum kan du få tillgång till en mängd olika butiker och tjänster under samma tak.

Har Jula i Trollhättan också ett stort utbud av verktyg och byggartiklar?

Absolut! Jula i Trollhättan erbjuder ett brett utbud av verktyg, byggartiklar och tillbehör för alla typer av projekt. Oavsett om du är en professionell hantverkare eller en entusiastisk hemmafixare kan du hitta allt du behöver på Jula i Trollhättan.

Hur långt är det mellan Jula och Överby i Trollhättan?

Jula ligger inom Överby Köpcentrum i Trollhättan, så det är ingen avståndsförskjutning mellan dem. Dessa två är desamma – Jula-butiken är helt enkelt en del av Överby Köpcentrum och ligger inuti köpcentrumets område.

Artiklen Jula Öppettider i Trollhättan: Sortiment, Trädgård och Jula Överby har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 17 anmeldelser