Bottarna som hotar börsen svt

Dokument utifrån: Bottarna som hotar börsen

Dokument utifrån: Bottarna som hotar börsen – Kunskapskanalen

Robothandel på börsen sker blixtsnabbt, utförs av datorer och styrs av algoritmer. Robotarna köper och säljer aktier med ett enda syfte – att maximera vinsten.

Robothandel på börsen sker blixtsnabbt, utförs av datorer och styrs av algoritmer. Robotarna köper och säljer aktier med ett enda syfte – att maximera vinsten. Från början skapades börsrobotarna för att skapa stabilitet och öka förutsägbarheten på aktiemarknaden, men resultatet blev det motsatta. Högfrekvent handel har istället gjort börsen mer osäker, och riskerar att skada den verkliga världsekonomin.

Bottarna som hotar börsen – SVT Play – Webb-TV.nu

Bottarna som hotar börsen – SVT Play

Bottarna som hotar börsen. Österrikisk dokumentär från 2020 på SVT Play. Robothandel på börsen sker blixtsnabbt, utförs av datorer och styrs av algoritmer.

Bottarna som hotar börsen | Apple TV (SE)

Robothandel på börsen sker blixtsnabbt, utförs av datorer och styrs av algoritmer. … Logga in. Bottarna som hotar börsen. Dokumentär 2019 53 min. SVT Play.

Robothandel på börsen sker blixtsnabbt, utförs av datorer och styrs av algoritmer. Robotarna köper och säljer aktier med ett enda syfte – att maximera…

Bottarna som hotar börsen – Streama online – TV.nu

Bottarna som hotar börsen – Streama online | TV.nu

Robothandel på börsen sker blixtsnabbt, utförs av datorer och styrs av algoritmer. … Streama Bottarna som hotar börsen. logotyp. SVT Play.

Robothandel på börsen sker blixtsnabbt, utförs av datorer och styrs av algoritmer. Robotarna köper och säljer aktier med ett enda syfte – att maximera vinsten. Från början skapades börsrobotarna för att skapa stabilitet och öka förutsägbarheten på aktiemarknaden, men resultatet blev det motsatta. Högfrekvent handel har istället gjort börsen mer osäker, och riskerar att skada den verkliga världsekonomin. Österrikisk dokumentär från 2020.

SVT Dokumentär – Robothandel på börsen sker blixtsnabbt

SVTPLAY.SE. Bottarna som hotar börsen. Robothandel på börsen sker blixtsnabbt, utförs av datorer och styrs av algoritmer. Robotarna köper och säljer aktier …

Streama Bottarna som hotar börsen | filmtopp.se

Robothandel på börsen sker blixtsnabbt, utförs av datorer och styrs av algoritmer. Robotarna köper och säljer aktier med ett enda syfte – att maximera …

Ekonomibyrån – SVT Play

Ekonomibyrån | SVT Play

Robothandel på börsen sker blixtsnabbt, utförs av datorer och styrs av … Bottarna som hotar börsen. Dokument utifrån · När Gamestop skakade börsen.

Hur påverkas den globaliserade ekonomin och de svenska företagen av det som händer i vår omvärld? Vilka branscher överlever, vilka nya uppstår? Programledaren Carolina Neurath samtalar med entreprenörer, näringslivsprofiler och ekonomiska experter.

Vi vill ge dig en bättre upplevelse – SVT Play

Uppläst undertext | SVT Play

Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play – fri television på nätet.

Uppläst undertext är för dig som har problem med att läsa undertexterna, till exempel på grund av dyslexi eller synnedsättning.

Ekonomibyrån – Börsfrossan – SVT Play

TV Time – Dokument utifrån S2021E13 – Bottarna som hotar börsen (TVShow Time)

Bottarna som hotar börsen. • 22:00 • SVT … Från början skapades börsrobotarna för att skapa stabilitet och öka förutsägbarheten på aktiemarknaden, …

Keywords: bottarna som hotar börsen svt